HIBRIDSÖVÉNY®
hibridsoveny@gmail.com​ / +36 (30) 213 2825
Példa cím
TERMÉSZETES KERÍTÉS / GYORS NÖVEKEDÉS / OLCSÓ ÜLTETÉS / TÉLIZÖLD FAJTA IS!

HIBRIDSÖVÉNY® - Jognyilatkozat 

A https://hibridsoveny.hu weboldal csakúgy, mint a HIBRIDSÖVÉNY® márkanév (annak minden megtéveszthető formájával együtt) a Green 100 Trade Kft tulajdona.

A Green 100 Trade Kft., továbbiakban “Jogosult” és a tulajdonában lévő honlapra belépő látogató, vásárló, megrendelő továbbiakban mint “Felhasználó” szerepel.

A jogosult honlapján megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, írások és grafikák, illetve a honlap megjelenése és annak kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak.

A jogosult honlapján található tartalmak (szerzői művek), szövegek, letölthető anyagok, grafikák és egyéb anyagok (a jogszabályok kivételével) a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény szerinti jogi védelemben részesülnek. A honlapon elérhető tartalmak bármilyen felhasználása engedélyköteles a felhasználás engedélyezésére a jogosult (Green 100 Trade Kft.) rendelkezik a szükséges jogokkal. 

Ennek értelmében a honlapon megjelenő adatokat, dokumentumokat, információkat, képeket, ábrákat, és grafikákat a saját személyes használattól eltérő célra kizárólag a Green 100 Trade Kft. előzetes írásbeli engedélye alapján lehet bármilyen formában felhasználni, kinyomtatni, reprodukálni, terjeszteni, tárolni és átruházni különös tekintettel gazdasági haszonszerzésre felhasználni.

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK - Szerzői művek 

Ezen tartalmak felhasználását a következőképpen vehetik igénybe.

A https://hibridsoveny.hu honlap használatával, a honlapon található szerzői művek bármilyen módon történő felhasználásával Ön mint Felhasználó elfogadja az alábbi felhasználási feltételeket. 

A honlap felhasználója saját ismereteinek bővítésére díjtalanul felhasználhatja a honlapon elérhető tartalmat.

Amennyiben a honlap felhasználója egyéb, saját célokra, haszonszerzésre használja fel a honlap bármely tartalmát, úgy 
Brutto 12.700 Forint / nap / tartalom 
(azaz bruttó tizenkettőezer hétszáz forint) összegű jogdíj megfizetésére köteles. 

A felhasználó a jogdíjat havonta utólag az 
10403428 - 49514956 - 48541012
bankszámlaszámra történő átutalással köteles megfizetni és kiegyenlíteni.

A felhasználó köteles felhívni a Green 100 Trade Kft. figyelmét a szerzői tartalmának bármilyen módon történő felhasználásáról, amihez a Green 100 Trade Kft. a felhasználás körülményeit megismerve nem köteles hozzájárulni.

A Green 100 Trade Kft. abban az esetben is igényelheti a Felhasználó jogdíjfizetését, ha a Felhasználó nem tesz eleget a bejelentési kötelezettségének. Ez az engedély nem tér ki a Green 100 Trade Kft. fellépési jogára (legyen ez vagyoni és személyhez fűződő) jogi védelem. A Green 100 Trade Kft. jogsértő felhasználás esetén jogdíj igénye érvényesítése, jogsértés megállapítása és jogosulatlan felhasználás megtiltása, további esetleges kárigény érvényesítése érdekében felléphet bírósági úton vagy hatósági eljárásban.

​A HIBRIDSÖVÉNY® márkanév használata minden formában (kisbetű, nagybetű és annak keverése), esetleg írásjelekkel, zárójelekkel történő kiemelése sérti a márka tulajdonosának, jogosultjának jogait. Ennek esetleges használatára írásbeli engedély kérés szükséges, és csakis üzleti együttműködés esetén van lehetőség, írásos engedélyeztetés mellett a használatra.